8 fős apartman

8 fős apartman

alapár 3.500 Ft + Áfa / fő / éj
8 fő
1 fürdő
free wifi
8 ágy

8 fő befogadására alkalmas. A szállás modern berendezéssel rendelkezik, a konyha teljesen felszerelt, az összes szükséges háztartási gép és eszköz megtalálható. Főzési lehetőség biztosított, de a közelben található rengeteg étterem, kifőzde, kisbolt illetve italdiszkont egyaránt. A szobák Tv-vel (Digi szolgáltató-több mint 100 csatorna) és internettel is rendelkeznek. A szálláshoz tartozó parkoló több autónak is elegendő parkolóhelyet biztosít, a parkoló elektromos kapuval felszerelt. 50 méteres körzetben található élelmiszerbolt, dohánybolt és italdiszkont is.

Felszereltség:
Kávéfőző
Mikró
Hűtő
Kerámia főzőlap
Beépített sütő
Klíma ( felár ellenében)
Tv
Internet
Mosógép

Helyiségek:
2 Hálótér
Nappali-Konyha egyben
Fürdőszoba + WC
Különálló WC

Fontos: A főzéshez szükséges edényeket nem biztosítjuk. Mindenkinek saját magának kell róla gondoskodnia. Minden egyéb konyhai felszerelés rendelkezésre áll. Az apartmant beköltözéskori ( rendezett, elmosogatott, szemétmentes ) állapotban kell vissza adni.  Ellenkező esetben a kaució összegéből 40.000 Ft kerül levonásra.

Ágyak: A képen látható emeletes ágyak egy mozdulattal leemelhetők egymásról és szóló ágyként is használhatóak.                                                                        ( kiköltözéskor az eredeti átvett elrendezéssel kell visszaadni)

Apartman ár: 32.000 Ft+Áfa / éj (4.000 Ft+Áfa /fő/éj)
Hosszútávú bérlés esetén: 28.000 Ft+Áfa / éj ( 3.500+Áfa /fő /éj, minimum 1 hónap )

Fűtési szezonban a jelen apartmannál 3.000 Ft / nap fűtési költséget számolunk fel.

– Ennél az apartmannál 100.000 Ft kaució szükséges.

Képek

Kapcsolat

Cím : 2030 Érd, Fehérvári út 38.

Telefonszám: +36204932200